Geef een badass cadeaubon

Wil je een bijzonder cadeau geven maar heb je geen idee wat? Kies dan voor onze badass cadeaubon en geef die gelukkige ontvanger een geweldige ervaring cadeau!

geef een badass cadeaubon voor je geliefde

Geef een toffe ervaring

Als we puur naar onszelf kijken zien we dat we blijer worden van een toffe ervaring dan dat we een nieuwe koffiezet apparaat krijgen omdat die oude het niet meer zo goed doet. Dit heeft er mede mee te maken dat we gezien onze leeftijd (eind dertig, begin veertig) de meeste spullen al wel in huis hebben. Geef je toch het koffiezet apparaat zal het leuk en handig zijn maar is diegene het na twee weken alweer vergeten omdat het vooral een praktisch kado is.

Wat als je nu voor een belevenis gaat waar hij of zij volgend jaar nog over praat…? Dat wil je eigenlijk bewerkstelligen wanneer je iemand een cadeau geeft!

Geen idee wat je moet geven

Een andere optie is dat je een cadeau moet geven die je eigenlijk niet zo goed kent. Je kiest dan sneller voor een algemeen cadeau zoals een boek, tijdschrift of een bos bloemen dan dat je diegene een persoonlijk cadeau geeft. Om toch een goede onuitwisbare indruk te maken kan onze cadeau bon een prima invulling zijn.

Cadeaubon

Voor beide bovenstaande opties geld dat onze Badass cadeaubon uitkomst biedt. Onze kadobon komt in de vorm van een cadeaukaart met een vouchercode. Deze kan je bestellen en afrekenen via ons boeking systeem.

De vouchercode zal in een badass verpakking naar je opgestuurd worden. Deze verpakking kan je kant en klaar geven aan de gelukkige. Hij of zij kan dan zelf een boeking maken via ons boekingssysteem en bij het invullen van zijn of haar gegevens de vouchercode invullen.

Houd er rekening mee dat het enige dagen duurt voordat de vouchercode bij je op de deur mat ligt. Heb je de bon direct nodig kan je ons altijd contacten via de bekende kanalen en dan regelen we even wat anders. We laten je nooit zonder lege handen naar het feest toegaan!

Vraag hier je Cadeaukaart aan

Leave this field blank