Nostalgisch Solex rijden of BADASS op een E-Chopper

Je hebt ze vast en zeker weleens voorbij zien rijden; mensen op een Solex. En..heb je achterom gekeken om ze na te staren totdat ze uit het zicht verdwenen? Wij kijken ze altijd wel naar, want hoe leuk is om mensen te zien op die prachtige Solexen en daarmee een leuk uitje hebben. Hopelijk heb je al eens op een Solex gereden en anders raden we het je zeker een keer aan om te doen. Onze E-choppers vallen in dezelfde categorie als de Solex en zijn daarmee ideaal om de prachtige omgeving van Giethoorn te verkennen.

Nostalgisch Solex rijden of BADASS op een e-chopper in ossenzijl

Een vergelijking tussen de Solex en E-choppers

Van zowel de Solex als de E-chopper kunnen we zeggen dat ze beiden stoer zijn, ‘one of the kind’ en nostalgisch. Daarom moet je ook gewoon één keer in je leven op beiden hebben gezeten. Ze worden beiden vaak gehuurd voor een team- of bedrijfsuitje of voor een vrijgezellenuitje. Uiteraard kan je ze natuurlijk ook met je vrienden huren.

Wij vinden onze stoere e-choppers zooo uniek dat je heel veel bekijks zal krijgen wanneer je lekker aan het cruisen bent. Het grote voordeel is dat onze elektrische scooters geen lawaai maken ten opzichte van een Solex. Daar kan je amper met elkaar praten onderweg terwijl dat bij onze elektrische variant geen enkel probleem is. Daarnaast gebruikt een Solex diesel of benzine en dit geeft natuurlijk ook weer geuren af. Voor beiden geld dat je minimaal 16 jaar moet zijn en in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs.

Bij ons kan je zowel stoere elektrische scooters huren maar ook e-cruisers wanneer je niet in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Wil je een combinatie van e-choppers en solexen neem dan even contact met ons op.  We hebben diverse samenwerkingsverbanden lopen met solex bedrijven.

We verwelkomen jullie snel in onze prachtige omgeving.

BOEK HIER JE BADASS ELEKTRISCHE SCOOTER!!