Verken Giethoorn en haar prachtige omgeving met een Fatbike!

Heb je ooit het pittoreske dorp Giethoorn en zijn adembenemende omgeving willen verkennen op een unieke, avontuurlijke en milieuvriendelijke manier? Dan ben je bij Badass Rentals aan het juiste adres! Wij bieden je de kans om op onze elektrische fatbikes op verkenning te gaan.

stoere fatbike huren in giethoornWat is een Elektrische Fatbike?

Een elektrische fatbike is een speciaal soort elektrische fiets die uitgerust is met brede banden die ideaal zijn voor allerlei terreinen, van zand en modder tot sneeuw. Maar wat deze fietsen echt onweerstaanbaar maakt, is hun stoere uiterlijk en het opwindende gevoel dat ze bieden bij het rijden.

Waarom een Elektrische Fatbike huren bij ons?

Bij Badass Rentals hebben we topkwaliteit elektrische fatbikes voor zowel volledige dag als deelverhuur. Daarnaast kan je zelf bepalen op welk tijdstip je wilt starten. We hebben de fatbikes & e-choppers staan bij Restaurant Hollands Venetië (Beulakerweg 167). Restaurant Hollands Venetië is dagelijks geopend vanaf 10:00 tot laat in de avond en je kan vooraf of naderhand terecht voor een hapje en een drankje.

Verken Giethoorn en Omgeving met de fatbike

Giethoorn, bekend als het ‘Venetië van het Noorden’, is beroemd om haar idyllische waterwegen, charmante bruggetjes en rietgedekte boerderijen. Een ritje op een fatbike langs de pittoreske straten van Giethoorn is een ervaring op zich.

En het avontuur stopt niet bij Giethoorn. Het dorp wordt omringd door het Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van West-Europa. Het park, met zijn rijke diversiteit aan planten- en diersoorten, prachtige waterwegen en uitgestrekte landschappen, is de perfecte plek voor een fatbike avontuur.

Ontdek de verborgen paden, rijd langs pittoreske boerderijen, geniet van de prachtige flora en fauna, en maak deel uit van de betoverende natuur, allemaal terwijl je rijdt op een van onze stoere elektrische fatbikes.

 

KOM IN CONTACT MET ONS

Leave this field blank