Stel je ideale teamuitje samen

Wanneer je op zoek bent naar een teamuitje in Giethoorn wat bij iedereen in de smaak zal vallen kom je natuurlijk uit bij Badass Rentals.

Bij ons kan je tal van activiteiten combineren totdat je het ideale teamuitje in Giethoorn hebt samengesteld. Als basis gebruiken wij natuurlijk onze E-Choppers wat al een geweldige belevenis op zich is. Daarom heen hebben we een aantal belevenissen samengesteld waar je uit kan kiezen om zo je uitje compleet te maken.

Onze teamuitjes kan je doen bij ons in Giethoorn maar het is ook mogelijk dat wij naar jullie of een andere locatie toekomen. Ideaal als je bijvoorbeeld je restaurant keuze al hebt gemaakt. Dus of je nu een Vriendenuitje, Vriendinnenuitje, Bedrijfsuitje of Personeelsuitje hebt. Bij Badass Rentals slaag je altijd!

Hieronder vindt je een overzicht van de activiteiten die we aanbieden.

ONZE ARRANGEMENTEN

Wil je de hele dag onbezorgd genieten van al het pracht en praal wat Giethoorn en haar omgeving te bieden heeft? Dan is dit arrangement echt iets voor jullie. Het mooie van dit arrangement is dat je dit al vanaf 2 personen kan boeken.

Tijdens dit arrangement verkent u Giethoorn en Nationaal Park Weerribben Wieden maximaal en wordt u helemaal ontzorgt. U start de dag met een kopje koffie en appelgebak. U zal vervolgens in een luxe sloep stappen waarna u 2,5 uur Giethoorn en haar prachtige natuurgebied gaat verkennen.

Eenmaal teruggekomen staat uw tafel al klaar en kan u kiezen uit één van de heerlijke broodjes die er op de lunchkaart staat. Na de lunch stapt u op één van E-Choppers en gaat u met deze elektrische Harley Nationaal Park Weerribben Wieden verkennen. U komt langs idyllische plekjes zoals Belt Schutsloot en Blokzijl en u ziet prachtige vergezichten.

Na afloop van de E-Chopper tocht keert u met een tevreden glimlach weer naar huis of uw vakantie adres.

Het is mogelijk om eerder of later te starten met dit arrangement. Geef dan bij de notities aan hoe laat u zou willen starten.

PROGRAMMA ONTDEK GIETHOORN & WEERRIBBEN

10:00 – Ontvangst met koffie en appelgebak

10:30 – Sloepvaren door Giethoorn

U gaat op pad met een luxe sloep voor een mooie 2,5 uur durende tocht door Giethoorn en natuurgebied Weerribben-Wieden

13:00 – Lunch

Bij terugkomst kiest u een heerlijk broodje van de lunchkaart

14:00 – E-Chopper Tocht door Weerribben-Wieden

Vertrekt met de stoere E-chopper door het prachtige gebied van Giethoorn en Weerribben-Wieden voor een 2,5 uur durende tocht.

16:30 – Einde arrangement

€89,50 per persoon

BOEK DIT ARRANGEMENT

Tijdens dit arrangement verkent u Giethoorn op een spannende en unieke manier.U gaat eerst de dorpen rondom Giethoorn verkennen met behulp van een e-chopper. Heerlijk ontspannen en geruisloos genieten van de prachtige omgeving. Na een break komt u terug op locatie waar u de City Escape en consumptiemunten ontvangt. Het is aan u of u eerst wil ontspannen of direct door wilt gaan om de City Escape op te lossen. Vanaf 4 personen.

Dit evenement kan op elk gewenst moment starten en is te spelen vanaf 4 personen.

PROGRAMMA CITY ESCAPE GIETHOORN

13:00 – Ontvangst

Ontvangst in Giethoorn met koffie of thee met Gieterse Brok.

13:30 – E-Chopper Tocht door Weerribben-Wieden

De elektrische scooters lijken op een harley, maken geen geluid, hebben brede banden en u zal merken dat anderen u gaan nakijken wanneer u langs rijdt. Wij bieden u de mogelijkheid om dit te ervaren in onze prachtige omgeving. Na de uitleg gaat u de tocht maken en zo ontdekt u Giethoorn en de Weerribben Wieden op een leuke en ontspannen manier. Onderweg heeft u de mogelijkheid om op verschillende plekken te stoppen waar u kan genieten van de prachtige omgeving.

Let op: Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat. Heeft iemand dit niet, geen probleem we hebben ook Badass Fatbikes.

15:30 – City Escape Giethoorn + 3 consumptiemunten

Pak je kans voor een avontuurlijke ontdekkingstocht door Giethoorn! Na een korte en verfrissende pauze van 20-30 minuten, waarin we je voorzien van een avonturiersrugzak vol met een gids, intrigerende puzzels en uitdagende breinbrekers, ga je op pad.

Te voet verken je de pittoreske paden van Giethoorn, terwijl je onderweg je hersens laat kraken door diverse raadsels en puzzels uit je rugzak op te lossen. Na een boeiende tocht van ongeveer een uur kom je weer terug op het startpunt.

Maar houd je hoofd erbij, want er wacht je nog een laatste uitdaging! Los de ultieme puzzel op en voltooi daarmee triomfantelijk de City Escape Giethoorn. Ben jij klaar voor dit avontuur?

17:30 – Einde arrangement

Optioneel is het mogelijk om een BBQ of driegangen diner bij te boeken. vraag naar de mogelijkheden.

Duur arrangement: 4,5 uur

Extra informatie: Het gehele arrangement wordt op één locatie gehouden. Er is voldoende parkeergelegenheid om met de auto te komen.

€57 per persoon

BOEK DIT ARRANGEMENT

Wil je op ontspannen manier genieten van Giethoorn en Nationaal park Weerribben Wieden maar heb je niet zoveel tijd dan is dit arrangement zeker iets voor jullie. Dit arrangement kan je al boeken vanaf 2 personen.

Tijdens dit arrangement verkent u Giethoorn en Nationaal Park Weerribben Wieden op een leuke en ontspannen manier. Na het ontvangst stapt u direct op één van de E-Choppers en gaat u in 1,5 uur Nationaal Park Weerribben Wieden verkennen. Eenmaal teruggekomen kan u kiezen uit van consumptie op het terras.Hierna stapt u in de luxe sloep voor een prachtige vaartocht door Giethoorn.

Met een intens tevreden gevoel zal u hierna een goed beeld hebben van Giethoorn en haar prachtige omgeving.

In het voor- en naseizoen kan u dit arrangement ook voor overdag boeken. Geef dan bij de notities aan hoelaat u zou willen starten.

PROGRAMMA EVENING CHOPPER TOUR

17:45 – Ontvangst met uitleg Chopper & Routebeschrijving

18:00 – Chopper Rijden

Vertrek met de stoere E-chopper door het prachtige gebied van Giethoorn en Weerribben-Wieden voor een 1,5 uur durende tocht.

19:30 – Consumptie op het terras

20:00 – Sloepvaren

U gaat op pad met een luxe sloep voor een mooie 1,5 uur durende tocht door Giethoorn en natuurgebied Weerribben-Wieden

21:30 – Einde arrangement

€59,50 per persoon

BOEK DIT ARRANGEMENT

STAAT JOUW IDEALE UITJE HIER NIET BIJ...?

Vul onderstaande contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Leave this field blank

WAAROM BIJ ONS EEN BADASS UITJE BOEKEN?

 

We maken gebruik van de beste materialen en controleren en onderhouden we alle tweewielers periodiek.

  • Met onze scooters rij jij door de mooiste plekjes van de Kop van Overijssel, Weerribben- Wieden en Zuidwest Drenthe.

  • Wij zijn pas tevreden wanneer jullie naderhand met een glimlach vertrekken.

  • We hebben meer dan 30 E-Choppers en 15 Fatbikes tot onze beschikking en kunnen eenvoudig opschalen naar 100+

  • Pech onderweg? Wij komen er direct aan zodat je snel weer verder kan.

  • Uiteraard maken wij die badass foto met jou en de stoere E-Chopper en Fat-Bikes.

  • Ideaal te combineren met eten & drinken en ontspannen op een boot.

  • Onze arrangement bieden een unieke combinatie van varen op het water en de omgeving verkennen op de E-Chopper.

Bijzonderheden

  • Rijbewijs is verplicht voor de E-Chopper. Je dient in het bezit te zijn van een geldig auto, scooter / brommer of motor rijbewijs en deze moet je tonen wanneer je bij ons bent.

  • Voor de Fat-Bikes hoef je geen rijbewijs te hebben, wel dien je wel minimaal 1 meter 50 te zijn..