Stel je ideale teamuitje samen

Wanneer je op zoek bent naar een teamuitje wat bij iedereen in de smaak zal vallen kom je natuurlijk uit bij Badass Rentals.

Bij ons kan je tal van activiteiten combineren totdat je het ideale teamuitje hebt samengesteld. Als basis gebruiken wij natuurlijk onze E-Choppers wat al een geweldige belevenis op zich is. Daarom heen hebben we een aantal belevenissen samengesteld waar je uit kan kiezen om zo je uitje compleet te maken.

Onze teamuitjes kan je doen bij ons in Giethoorn maar het is ook mogelijk dat wij naar jullie of een andere locatie toekomen. Ideaal als je bijvoorbeeld je restaurant keuze al hebt gemaakt. Dus of je nu een Vriendenuitje, Vriendinnenuitje, Bedrijfsuitje of Personeelsuitje hebt. Bij Badass Rentals slaag je altijd

Hieronder vindt je een overzicht van de activiteiten die we zelf kunnen aanbieden.

ONZE ARRANGEMENTEN

Wil je de hele dag onbezorgd genieten van al het pracht en praal wat Giethoorn en haar omgeving te bieden heeft? Dan is dit arrangement echt iets voor jullie. Het mooie van dit arrangement is dat je dit al vanaf 2 personen kan boeken.

Tijdens dit arrangement verkent u Giethoorn en Nationaal Park Weerribben Wieden maximaal en wordt u helemaal ontzorgt. U start de dag met een kopje koffie en appelgebak. U zal vervolgens in een luxe sloep stappen waarna u 2,5 uur Giethoorn en haar prachtige natuurgebied gaat verkennen.

Eenmaal teruggekomen staat uw tafel al klaar en kan u kiezen uit één van de heerlijke broodjes die er op de lunchkaart staat. Na de lunch stapt u op één van E-Choppers en gaat u met deze elektrische Harley Nationaal Park Weerribben Wieden verkennen. U komt langs idyllische plekjes zoals Belt Schutsloot en Blokzijl en u ziet prachtige vergezichten.

Na afloop van de E-Chopper tocht keert u met een tevreden glimlach weer naar huis of uw vakantie adres.

Het is mogelijk om eerder of later te starten met dit arrangement. Geef dan bij de notities aan hoe laat u zou willen starten.

PROGRAMMA ONTDEK GIETHOORN & WEERRIBBEN

10:00 – Ontvangst met koffie en appelgebak

10:30 – Sloepvaren door Giethoorn

U gaat op pad met een luxe sloep voor een mooie 2,5 uur durende tocht door Giethoorn en natuurgebied Weerribben-Wieden

13:00 – Lunch

Bij terugkomst kiest u een heerlijk broodje van de lunchkaart

14:00 – E-Chopper Tocht door Weerribben-Wieden

Vertrekt met de stoere E-chopper door het prachtige gebied van Giethoorn en Weerribben-Wieden voor een 2,5 uur durende tocht.

16:30 – Einde arrangement

€89,50 per persoon

BOEK DIT ARRANGEMENT

Lukt het jullie om als winnaar uit de bus te komen

Elk team krijgt gedurende één uur een kist met daarin allemaal verschillende (escape) puzzels. De bedoeling is om zoveel mogelijk puzzels op te lossen en daarmee zoveel mogelijk punten te verzamelen.

De puzzels bevinden zich in diverse categorieën zoals; actief, zintuigen, breinbrekers, raadsels, zoek de verschillen, woordenzoekers, sloten openmaken en ga zo maar door. Voor elk wat wils dus.

Naast dit zal elk team nog een aantal teamopdrachten en behendigheidsproeven gaan spelen om zo extra punten te verzamelen. Denk hierbij aan archery attack, slacklinen en een tangram puzzel, maar ook opdrachten waarbij je moet communiceren en waarbij je zintuigen geprikkeld wordt.

Het zal een strijd worden waarbij je slim moet nadenken, keuzes moet maken en soms out of the box moet denken om tot de oplossing te komen. Het team met de meeste punten kroont zich tot winnaar van Escape EL Venetië.

U start het arrangement bij Hollands Venetië en wordt verwelkomt met een kopje thee/koffie. Hierna zal u uitleg krijgen over de E-Chopper en gaat op pad. Met onze navigatie software weet u precies waar u naar toe moet rijden en u gaat een prachtige route maken dwars door de Weerribben Wieden.

Eenmaal weer terug in Giethoorn heeft u een break waarin u onder het genot van een drankje en bitterballen kan nagenieten. Maar uiteraard niet te lang want de Escape el Venetië experience staat al klaar.

Na de Escape el Venetië activiteit is het arrangement ten einde en heeft u de mogelijkheid om nog een optionele BBQ of driegangendiner bij te boeken.

escape kist

archary attack giethoorn

grote of kleine groepen in giethoorn

Dit evenement kan op elk gewenst moment starten en is te spelen vanaf 15 personen.

PROGRAMMA ESCAPE EL VENETIË  ARRANGEMENT

13:00 – Ontvangst met kopje koffie of thee

13:30 – Start E-Chopper beleving

Lekker cruisen door Giethoorn en nationaal park Weerribben Wieden

15:00 – Terugkomst in Giethoorn

Hier heeft u een break met 1x consumptie en bitterballen

15:30 – Start Escape el Venetië Experience

Strijd in teams tegen elkaar en kom als winnaar uit de bus.

17:00 – Nagenieten

Nog even lekker nagenieten met een drankje

17:30 – Einde arrangement

 

Duur arrangement: 4,5 uur

€49,50 per persoon

Neem contact met ons op

Wil je op ontspannen manier genieten van Giethoorn en Nationaal park Weerribben Wieden maar heb je niet zoveel tijd dan is dit arrangement zeker iets voor jullie. Dit arrangement kan je al boeken vanaf 2 personen.

Tijdens dit arrangement verkent u Giethoorn en Nationaal Park Weerribben Wieden op een leuke en ontspannen manier. Na het ontvangst stapt u direct op één van de E-Choppers en gaat u in 1,5 uur Nationaal Park Weerribben Wieden verkennen. Eenmaal teruggekomen kan u kiezen uit van consumptie op het terras.Hierna stapt u in de luxe sloep voor een prachtige vaartocht door Giethoorn.

Met een intens tevreden gevoel zal u hierna een goed beeld hebben van Giethoorn en haar prachtige omgeving.

In het voor- en naseizoen kan u dit arrangement ook voor overdag boeken. Geef dan bij de notities aan hoelaat u zou willen starten.

PROGRAMMA EVENING CHOPPER TOUR

17:45 – Ontvangst met uitleg Chopper & Routebeschrijving

18:00 – Chopper Rijden

Vertrek met de stoere E-chopper door het prachtige gebied van Giethoorn en Weerribben-Wieden voor een 1,5 uur durende tocht.

19:30 – Consumptie op het terras

20:00 – Sloepvaren

U gaat op pad met een luxe sloep voor een mooie 1,5 uur durende tocht door Giethoorn en natuurgebied Weerribben-Wieden

21:30 – Einde arrangement

€59,50 per persoon

BOEK DIT ARRANGEMENT

Ontsnappen jullie binnen de tijdslimiet? Ga de strijd aan met je vrienden, collega’s of familieleden, ontsnap en behaal de hoogste score! Na de Hunted game geniet je uiteraard van een hapje en een drankje. Vanaf 12 personen.

Tijdens dit arrangement verkent u Giethoorn op een spannende en unieke manier. U bent namelijk op de vlucht en per E-Chopper probeert u binnen 1,5 uur uw onschuld te bewijzen. Onderweg zal u vragen moeten oplossen, puzzels, raadsels, breinbrekers en fysieke puzzels moeten oplossen. Lukt het om binnen de tijd terug te zijn?

hunted-chopper-editie

Dit evenement kan op elk gewenst moment starten en is te spelen vanaf 12 personen.

PROGRAMMA HUNTED CHOPPER ARRANGEMENT

14:30 – Ontvangst met appelgebak en 1 consumptie

15:00 – Speluitleg Hunted Chopper Game

15:15 – Start Hunted game

16:45 – Einde Hunted game

17:00 – Nagenieten met 2 drankjes en bittergarnituur

17:30 – Einde arrangement

Optioneel is het mogelijk om een BBQ of driegangen diner bij te boeken. vraag naar de mogelijkheden.

Duur arrangement: 3 uur

€64,50 per persoon

Neem contact met ons op

De Goudkoorts is een handelsspel waarin je met je team tegen andere teams strijd. Ieder team krijgt zijn eigen zakje met goudstukken. Het is de bedoeling dat je, door je goud goed in te zetten je hoeveelheid goud vermeerderd. Het goud kan op verschillende manieren gewonnen worden. Zo kan je opdrachten kopen op het Handelsplein. De verschillende opdrachten die je hier vindt hebben een bepaalde aanschafprijs. Win je de opdracht of los jij de opdracht goed op dan krijg jij ‘waar voor je geld’, doordat je meer goud terugkrijgt dan dat je hebt geïnvesteerd. De opdrachten bevinden zich in diverse categorieën zoals; competitie/actief, zintuigen, puzzel, raadsel, enz. Voor elk wat wils dus. De winnaar van de Goudkoorts is dat team dat het meeste goud verzameld! Te spelen vanaf 60 personen.

U start het arrangement bij Hollands Venetië en wordt verwelkomt met appelgebak en een bakje thee/koffie. Hierna zal u uitleg krijgen over de E-Chopper en gaat op pad. Met onze navigatie software weet u precies waar u naar toe moet rijden. Na een prachtige eerste gedeelte van de tocht komt u aan op de evenementen locatie. Hier geniet u van een break met een consumptie.

Na de break bevind u zich naar het speelterrein en gaat de goudkoorts activiteit beginnen. U wordt hierbij in teams verdeelt en gaat strijden tegen de andere teams. De winnaar wordt aan het einde bekroond en onder een genot van een consumptie wordt er heerlijk nagepraat.

U stapt hierna weer op de E-Chopper om uw tocht door de prachtige omgeving  te vervolgen. Eenmaal teruggekomen in Giethoorn heeft u de mogelijk om een optionele BBQ of driegangen diner bij te boeken.

 

Dit evenement kan op elk gewenst moment starten en is te spelen vanaf 60 personen.

PROGRAMMA GOUDKOORTS ARRANGEMENT

13:00 – Ontvangst met appelgebak en 1 consumptie

13:30 – Start E-Chopper beleving

14:30 – Aankomst activiteiten locatie

Hier heeft u een break met 1x consumptie

15:00 – Start Goudkoorts activiteit

16:30 – Einde Goudkoorts activiteit

Na de activiteit kan u plaats nemen op het terras en genieten van een consumptie.

17:00 – Hervatten E-Chopper beleving

18:00 – Einde arrangement

 

Duur arrangement: 5 uur

€79,50 per persoon

Neem contact met ons op

Stap in de wereld van virtual reality

EL Professor heeft je hulp nodig om de bank te beroven! Aan jullie de taak om deze missie tot een succes te maken. Stel je perfecte team samen en kruip in de huid van de bankovervallers Berlin, Ryo, Helsinki, Denver, Oslo, Tokyo en Nairobi. Maar pas op… zorg ervoor dat je niet gepakt wordt, anders is alles voor niks geweest.

Als team gaan jullie allerlei puzzels en raadsels oplossen. Dit zal je zowel in de virtuele- als fysieke wereld gaan doen. Stukje bij beetje zal je dichter bij de kluis komen met als doel deze te kraken. Lukt het jullie om de kluis te kraken en er met de buit vandoor te gaan?

Communicatie is alles tijdens deze bloedstollende virtuele reality escape game experience.

U start het arrangement bij Hollands Venetië en wordt verwelkomt met appelgebak en een bakje thee/koffie. Hierna zal u uitleg krijgen over de E-Chopper en gaat op pad. Met onze navigatie software weet u precies waar u naar toe moet rijden en u gaat een prachtige route maken dwars door de Weerribben Wieden.

Eenmaal weer terug in Giethoorn heeft u een break waarin u onder het genot van een drankje en bitterballen kan nagenieten. Maar uiteraard niet te lang want de virtual reality escape experience staat al klaar.

Na de virtual reality escape experience is het arrangement ten einde en heeft u de mogelijkheid om nog een optionele BBQ of driegangendiner bij te boeken.

vr giethoorn escape experience

virtual reality escape game La Casa De Diner Steenwijk

Dit evenement kan op elk gewenst moment starten en is te spelen vanaf 8 personen.

PROGRAMMA VR ESCAPE EXPERIENCE ARRANGEMENT

13:00 – Ontvangst met appelgebak en 1 consumptie

13:30 – Start E-Chopper beleving

16:00 – Aankomst activiteiten locatie

Hier heeft u een break met 1x consumptie en bitterballen

16:30 – Start Virtual Reality Escape Experience

17:30 – Nagenieten

Nog even lekker napraten en genieten met een drankje

18:00 – Einde arrangement

Na de activiteit kan u plaats nemen op het terras en genieten van een consumptie.

 

Duur arrangement: 5 uur

€77,50 per persoon

Neem contact met ons op

STAAT JOUW IDEALE UITJE HIER NIET BIJ...?

Vul onderstaande contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Leave this field blank

LOSSE ACTIVITEITEN

Hier vindt je de activiteiten die je los bij ons kan boeken. Deze activiteiten kunnen op elke gewenste locatie gespeeld worden.

Escape el Venetië

Lukt het jullie om als winnaar uit de bus te komen

€15 euro per persoon (incl. btw) – minimaal 15 personen.

Elk team krijgt gedurende één uur een kist met daarin allemaal verschillende (escape) puzzels. De bedoeling is om zoveel mogelijk puzzels op te lossen en daarmee zoveel mogelijk punten te verzamelen.

De puzzels bevinden zich in diverse categorieën zoals; actief, zintuigen, breinbrekers, raadsels, zoek de verschillen, woordenzoekers, sloten openmaken en ga zo maar door. Voor elk wat wils dus.

Naast dit zal elk team nog een aantal teamopdrachten en behendigheidsproeven gaan spelen om zo extra punten te verzamelen. Denk hierbij aan archery attack, slacklinen en een tangram puzzel, maar ook opdrachten waarbij je moet communiceren en waarbij je zintuigen geprikkeld wordt.

Het zal een strijd worden waarbij je slim moet nadenken, keuzes moet maken en soms out of the box moet denken om tot de oplossing te komen. Het team met de meeste punten kroont zich tot winnaar van Escape EL Venetië.

WAAROM BIJ ONS EEN BADASS UITJE BOEKEN?

 

We maken gebruik van de beste materialen en controleren en onderhouden we alle tweewielers periodiek.

  • Met onze scooters rij jij door de mooiste plekjes van de Kop van Overijssel, Weerribben- Wieden en Zuidwest Drenthe.

  • Wij zijn pas tevreden wanneer jullie naderhand met een glimlach vertrekken.

  • We hebben meer dan 30 E-Choppers tot ons beschikking

  • Pech onderweg? Wij komen er direct aan zodat je snel weer verder kan.

  • Uiteraard maken wij die badass foto met jou en de stoere E-Chopper en Fat-Bikes.

  • Onze arrangement bieden een unieke combinatie van varen op het water en de omgeving verkennen op de E-Chopper.

Bijzonderheden

  • Er geldt geen helmplicht bij ons tweewielers. Neemt niet weg dat het wel verstandig is om een helm te dragen.

  • Rijbewijs is verplicht voor de E-Chopper. Je dient in het bezit te zijn van een geldig auto, scooter / brommer of motor rijbewijs en deze moet je tonen wanneer je bij ons bent.

  • Voor de Fat-Bikes hoef je geen rijbewijs te hebben, wel dien je wel minimaal 1 meter 50 te zijn..