Combineer een avondje bios met een tocht op onze scooters

Niet is leuker om van tijd tot tijd een keer de bioscoop te bezoeken met je geliefde, vrienden of familie. Je hebt voorafgaand aan de film al tig keer de trailer bekeken en alle interviews gelezen. Kortom: Je bent er helemaal klaar voor.

Toch zoek je nog een activiteit voorafgaand aan de film. De kinderen slapen bij opa en oma en je hebt een aantal uur over om te vullen. Wat ga je doen? Ga je een hapje eten bij één van de restaurants, samen een museum bezoeken of stap je op de scooter of fiets en ga je een badass tochtje maken? Wij weten het wel!

combineer een avondje bios met een tocht op onze scooter door vledder

Datenight

Na lang zoeken en plannen met de oppas heb je eindelijk een middag en/of avond vrijgepland. Eindelijk even een paar uur voor jullie zelf om weer nader bij elkaar te komen. Tijdens de vorige datenight zijn jullie al uitgebreid uit eten geweest en nu zoeken jullie een activiteit en een ontspannen avond. Wellicht is een combinatie van een avondje bioscoop met voorafgaand een scooter iets voor jullie?

Met onze stoere scooters en/of fatbikes rij je een prachtige route door de regio van Steenwijk. Onderweg zullen jullie genieten van de omgeving en deze op een hele andere manier ervaren. Dit is een activiteit die je zeker nog lang zal bijblijven daar het een hele ervaring zal zijn. En met de weinige quality time die jullie samen kunnen doorbrengen wanneer je een gezin hebt zijn dit juist te dingen die je graag wilt onthouden.

Na afloop van de tocht zal je dan ook met een brede glimlach en ontspannen gevoel afstappen!

Vervolgens ga je op weg naar de bioscoop van jullie keuze en ga je lekker onderuit gezakt genieten van de film waar jullie al tijden heen wouden gaan. Niet in slaap vallen hé! 😉

Bioscopen in de regio

Helaas is de bioscoop in Steenwijk sinds kort gesloten en is het nu nog onduidelijk of er een nieuwe bioscoop eigenaar komt. Neemt niet weg dat er nog genoeg andere opties zijn in de regio. Dit zijn alle bioscopen binnen 30 auto minuten van Steenwijk.

 • Bioscoop Steenwijk of Vue Steenwijk (gesloten)
 • Luxor cinemas Meppel
 • Bioscoop Heerenveen
 • Movieskoop Emmeloord
 • Vue Hoogeveen
 • Pathé Zwolle

Leuke feitjes over superhelderfilms

 • Cillian Murphy heeft auditie gedaan naar de rol van Batman in de film Batman Begins maar kreeg uiteindelijk de rol van Scarecrow
 • Het 7 uur duurde voor Ryan Reynolds klaar was met zijn lichaams- en gezicht make-up in de film Deadpool
 • Tijdens de film Black Panther Michael Jordan zoveel mogelijk afstand van de rest hield om zich geïsoleerd en eenzaam te voelen?
 • Dat Gal Gadot 5 maanden zwanger was tijdens het opnemen van de film Wonder Woman?
 • Dat Margot Robbie (het liefje van de joker) bijna al haar stunts zelf deed? Inclusief de vechtscène in de lift waarbij ze letterlijk tegen een muur op rent zonder een beschermings-harnas.
 • Wist je dat Patrick Steward zo’n 10 kilo afviel voor de rol van Charles Xavier in de film Logan. Dit om hem ouder en zwakker uit te laten zien!
BOEK HIER JE BADASS ELEKTRISCHE SCOOTER!!