Lekker uitwaaien op een stoer, elektrisch scootertje!

Ken je ze al? Deze leuke milieuvriendelijke elektrische stoere scooterjes? Met onze e-choppers snor je door de kop van Overijssel, Weerribben-Wieden of Zuidwest Drenthe. Comfortabel ga je zitten op het brede zadel en voel je de wind suizen langs je oren.

Lekker uitwaaien op een stoer, elektrisch scootertje door wanneperveen

Voel de wind door je haren gaan

Hoe fijn is het wanneer je aan het rijden bent op onze scooter dat je de wind door je haren voelt gaan? Met een gemiddelde snelheid van 25 kilometer per uur heb je meer dan genoeg tijd om te genieten van al het moois om je heen. E-chopper rijden is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar met een geldig brommer- auto- of motorcertificaat.

Wanneer je die stoere elektrische scooter bij ons huurt krijg je vooraf een uitgebreide instructie, waarbij we dieper ingaan op de techniek en veiligheid. Standaard krijg je een overzicht van een aantal routes mee maar het is ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs de interactieve game te spelen. In deze game ga je vragen beantwoorden, puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren.

Wat je ook kiest; geniet van de mooie omgeving en vergeet niet om onderweg een terrasje te pakken.

Wist je dat onze scooters heel erg op de bekende harley davidson lijken?

Onze stoere e-choppers kan je huren voor een tocht van twee uur of drie uur of voor de gehele dag. Een dagje op pad met de echopper is een leuk dagje uit.

Wat is inbegrepen

  • Huur elektrische scooter
  • WA Verzekering

Optioneel bij te boeken

  • Interactive game

Aandachtspunten

Alcohol en drugs en deelnemen aan het verkeer wordt niet getolereerd. Merken we dat iemand dit heeft gehad voorafgaand of gedurende de activiteit zal die persoon helaas geen scooter meekrijgen en krijgt die persoon geen teruggave van de betaling.

We vragen een borg voordat je op pad gaat. Na afloop krijg je deze uiteraard terug wanneer er geen gebreken zijn aan de scooter.

Iedereen is in het bezit van een geldig rijbewijs (brommer, scooter, auto) en kan deze tonen voordat de activiteit van start gaat.

BOEK HIER JE BADASS ELEKTRISCHE SCOOTER!!