Breng je team dichter bij elkaar met E-choppers en Fatbikes in Giethoorn!

Op zoek naar het perfecte teamuitje vol plezier, avontuur en teambuilding? Badass Rentals heeft precies wat je nodig hebt! Ontdek Giethoorn en de omliggende natuur op onze duurzame E-choppers en Fatbikes. Bezoek onze pagina met de verschillende teamuitjes en arrangementen voor meer informatie en om jouw onvergetelijke teamuitje te boeken.

Breng je team dichter bij elkaar met E-choppers en Fatbikes in Giethoorn!

Teambuilding in het “Venetië van het Noorden”:

Laat de dagelijkse sleur achter je en geniet samen van een uniek teamuitje in het schilderachtige Giethoorn. Onze E-choppers en Fatbikes bieden een uitstekende gelegenheid voor teambuilding, terwijl je geniet van de prachtige omgeving. Werk samen om de verborgen schatten van dit charmante dorp te vinden en creëer blijvende herinneringen met je collega’s.

Uitdagende puzzeltochten en speurtochten:

Versterk de teamgeest met onze uitdagende puzzeltochten en speurtochten. Gebruik je creativiteit en probleemoplossend vermogen om de verschillende raadsels en uitdagingen te overwinnen. Beleef een spannende en leerzame dag in de natuur, terwijl je tegelijkertijd de banden met je team versterkt.

Culinaire verwennerij en ontspanning:

Maak je teamuitje compleet met een heerlijke lunch of diner bij een van de vele lokale restaurants in Giethoorn. Geniet van de smaakvolle gerechten en ontspan na een dag vol avontuur en teambuilding. Bespreek de hoogtepunten van de dag en deel de mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt.

Boek nu jouw unieke teamuitje:

Wacht niet langer en organiseer een teamuitje om nooit te vergeten met Badass Rentals. Ga naar deze pagina en reserveer vandaag nog het perfecte teamuitje op E-choppers en Fatbikes. We kijken ernaar uit om jou en je team een onvergetelijke en inspirerende dag te bezorgen! Wil je trouwens los een Fatbike of E-Chopper huren kan je thier erecht!

KOM IN CONTACT MET ONS

Leave this field blank