Het beste Corona proof uitje in de regio

Je wilt iets doen maar je weet niet wat. Daarnaast zit je nog met die anderhalve meter afstand regel in je maag. Hoe moet dit nu dan? We hebben een super leuk uitje voor je die ook nog eens corona proof is. Hoe badass is dat! Wij hebben het beste corona-proof uitje in de kop van Overijssel, Weststellingwerf en Zuidwest-Drenthe.

het beste corona proof uitje in regio Steenwijk

Corona Moe

We zitten inmiddels al ruim een jaar met de beperkingen van het virus. Helaas zijn we nog niet zover dat de maatschappij weer is voordat we het virus te maken hadden. Gelukkig zijn we op de goede weg en word er veelvuldig ingeënt tegen het virus. Het mag ook wel na al die tijd want je merkt dat een ieder Corona moe word.

Corona-Proof uitje

DUS….in plaats van te kijken naar de dingen die niet kunnen, kan je beter kijken naar de dingen die wel kunnen. Daarom hebben we een lijst gemaakt van uitjes die je ook nu in het huidige corona tijdperk gewoon kan blijven doen.

  • Maak een wandeling door de natuur
  • Huur een boot en ga varen; uiteraard wel op gepaste afstand zodat je niet tegen andere boten aanbotst
  • Pak de fiets en maak een heerlijk fietstocht
  • Huur een stoere elektrische scooter 😉
  • Ga naar één van de vele openbare speeltuinen met de kids
  • Leg je kleedje uit in het park
  • Vogels of andere dieren spotten op één van de spotters plekken

Als je bovenstaande lijst zien gaan we ervan uit dat je de meeste inmiddels al hebt kunnen afstrepen behalve die elektrische scooter rit. En dat is eeuwig zonde natuurlijk want dat is toch wel één van de vetste dingen die je op dit moment kan doen! Dus waar wacht je op…? Zet die zonnebril op en trek je badass schoenen aan ga voor die coole belevenis.. Onze stoere scooters doen de rest 🙂

Uiteraard is het verstandig om op gepaste afstand iemand te laten passeren of voorbij te laten gaan wanneer je iemand tegenkomt.

Voorzorgmaatregelen

Wij van Badassrentals hebben een aantal voorzorgmaatregelen waar we ons strikt aan houden. Dit houd in dat we de betaling en boekingen via ons boekingssysteem doen. We de sleutel al in het contact doen en we de elektrische scooter na afloop grondig schoonmaken voordat we deze weer uitleveren. Verder gaan onze stoere scooters 25 kilometer per uur en hoef je hierdoor geen helm te dragen.

Wat is inbegrepen

  • Huur elektrische scooter
  • Een Badass verzekering

Optioneel bij te boeken

  • Interactive game

Aandachtspunten

Alcohol en drugs en deelnemen aan het verkeer wordt niet getolereerd. Merken we dat iemand dit heeft gehad voorafgaand of gedurende de activiteit zal die persoon helaas geen scooter meekrijgen en krijgt die persoon geen teruggave van de betaling.

We vragen een borg voordat je op pad gaat. Na afloop krijg je deze uiteraard terug wanneer er geen gebreken zijn aan de scooter.

Iedereen is in het bezit van een geldig rijbewijs (brommer, scooter, auto) en kan deze tonen voordat de activiteit van start gaat.

BOEK HIER JE BADASS ELEKTRISCHE SCOOTER!!