Geef papa het stoerste vaderdag cadeau

Vaderdag is niet compleet zonder een mooi Vaderdag cadeau te hebben gekocht voor jouw pa of echtgenoot. Met een origineel cadeau voor je vader of partner laat je hem weten dat hij voor jou de belangrijkste man in je leven is. Vaak zal je het niet laten merken dat je trots bent op die ouwe en door hem één keer per jaar te verwennen weet hij dat je er voor hem bent.

geef papa het stoerste vaderdag cadeau in steenwijk

Het stoerste Vaderdag cadeau

Nu je hebt besloten om hem een cadeau te geven kan je gaan zoeken naar wat voor een cadeau hij leuk vindt. Kies je voor een ontbijtje op bad? één of meerdere kleine presentjes? Een mooie stropdas, een lekker geurtje of een nachtje weg? En wat dacht je van een tekening van de kinderen?

Je kan het ook op een andere boeg gooien en hem iets geven wat hij tof vindt en zeker niet zal verwachten.

Wij zijn er heilig van overtuigd dat hij een ritje op onze stoere elektrische scooters of e-cruisers badass zal vinden en zeker zal waarderen.

 

Je hebt bij ons de keuze uit twee opties:

  • De eerste optie is om een reservering te maken op een dag dat het jullie het beste uitkomt. De reservering kan je maken via ons boekingssysteem.
  • De tweede optie is om hem het speciale Badass vaderdag cadeau te geven. Deze is geldig op de dag zelf en hiermee zal je hem zeer zeker verrassen. Meer informatie over het Badass Vaderdag Cadeau kan je hier vinden.

Wist je dit al over Vaderdag?

  • De eerste vaderdag werd gevierd op 19 juni 1910?
  • We vaderdag aan President Richard Nixon hebben te danken omdat hij vaderdag als een officiële feestdag bestempelde?
  • Dat vaderdag als vierde op de lijst staat met meest verstuurde kaartjes net na Moederdag, Valentijnsdag en kerst?
  • De meeste vader een stropdas cadeau krijgen?
  • Vaderdag in ongeveer 50 landen wordt gevierd?
BOEK HIER JE BADASS ELEKTRISCHE SCOOTER of E-cruiser!!