Vrijgezellenfeest met elektrische scooters

Ben je op zoek naar een actief programma voor een vrijgezellenfeest? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Badassrentals kan je elektrische scooters huren voor jou en de gehele groep.

Vrijgezellenfeest met elektrische scooters in giethoorn en omgeving

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een leuke taak, maar kan ook lastig zijn. Je wilt immers dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft en kan genieten van hetgeen jij bedacht hebt.  Onze stoere elektrische scooters vallen in de smaak bij zowel vrouwen als mannen en zijn daarmee een leuke activiteit voor bij een vrijgezellenfeest. Mannen identificeren de scooters met een Harley en vrouwen vinden het gewoon een stoer ding!

Vrijgezellenfeest Giethoorn

In en om Giethoorn kan je prima een vrijgezellenfeest organiseren!

Op onze arrangementen pagina vind je het feest arrangement terug en dit zou zo maar eens de invulling van je vrijgezellenfeest kunnen zijn. In dit arrangement ga je namelijk Cruisen op de E-choppers en klimmen op een hoogte parcours. Hoe tof is dat. Uiteraard krijg je vooraf en tussendoor iets lekker voorgeschoteld.

Mocht dit iets te veel actie zijn kan je er ook voor te kiezen om te gaan cruisen op de E-Choppers en te genieten van een stadswandeling door Giethoorn of om een bootje te varen.

Zijn jullie meer van het vlees en bier? Ook dat kan bij ons. We bieden de optie aan om een BBQ voor jullie te regelen in combinatie met een all-in dranken pakket. Als je het helemaal wilt afsluiten regelen we ook direct de taxi zodat je weer veilig wordt thuis gebracht 😉

Mochten de bestaande arrangementen nog niet helemaal naar jullie smaak zijn neem dan contact met ons op en we maken voor jullie een Badass arrangement op maat!

Interactive Game

Wist je dat we een speciale interactive game hebben gemaakt voor vrijgezellenfeesten? Onze game welke je speelt via je smartphone bevat vele vragen, puzzels en opdrachten welke je onderweg moet uitvoeren. Deze game kan je met één of meerdere teams spelen waardoor je aan het eind de scores kan vergelijken om te zien wie de beste score heeft behaald!

De interactive game wordt gespeeld met behulp van je smartphone.

Het leuke van onze game is dat je elkaar halverwege de tocht tegenkomt. Dat is een ideaal moment om onder het genot van een hapje en drankje de ervaringen uit te delen die je tot dan toe hebt ervaren.

Ow ja: onze e-choppers hebben standaard een USB aansluiting dus je hoeft niet bang te zijn dat je telefoon zonder batterij komt te zitten. Natuurlijk zelf wel even een USB kabel meenemen.

Meer dan alleen een scooter huren?

Wil je dat alles uit handen wordt genomen zodat je onbezorgd kan genieten van de vrijgezellendag?.. dat kan uiteraard ook. Wij hebben vele partners met wie we samenwerken en gezamenlijk maken wij er een top vrijgezellendag van. Het enige wat we niet kunnen regelen is het weer. Vraag naar de mogelijkheden.

De opties die we kunnen aanbieden bestaat uit eten, drinken of één of meerdere activiteiten.

Eigen creativiteit

Wil je voor de vrijgezel een gepersonaliseerde interactive game maken? Dat is bij ons ook mogelijk.Wat is er nou leuker dan dat elk persoon een aantal vragen bedenkt die verwerkt wordt in de game! Tegen een kleine meerprijs maken wij een op maat gemaakte interactive game voor jullie vrijgezellenfeest en kunnen jullie helemaal los gaan.

Wat is inbegrepen

  • Huur elektrische scooter welke afgeleverd wordt op locatie
  • WA Verzekering

Optioneel

  • Interactive game

Aandachtspunten

Alcohol en drugs en deelnemen aan het verkeer wordt niet getolereerd. Merken we dat iemand dit heeft gehad voorafgaand of gedurende de activiteit zal die persoon helaas geen scooter meekrijgen en krijgt die persoon geen teruggave van de betaling.

We vragen een borg voordat je op pad gaat. Na afloop krijg je deze uiteraard terug wanneer er geen gebreken zijn aan de scooter.

Iedereen is in het bezit van een geldig rijbewijs (brommer, scooter, auto) en kan deze tonen voorafgaande aan de activiteit.

BOEK HIER JE BADASS VRIJGEZELLEN UITJE!!