Organiseer een teamuitje met elektrische scooters

Kies voor het stoerste uitje ooit!

Wat ga je dit jaar nu weer als teamuitje organiseren? Wordt het een zeskamp, ga je wadlopen of ga je een toer maken met onze elektrische tweewielers? Nou; wij weten het wel!

organiseer een teamuitje met echoppers

Met een glimlach op je gezicht!

Wanneer wij onze elektrische aangedreven stoere E-choppers laten zien aan de mensen komt er gelijk een glimlach op hun gezicht. Bij Badass Rentals beleef je samen met je collega’s het stoerste bedrijfsuitje aller tijden! Stap op de elektrische scooter, klap de voetsteps uit, draai de sleutel om en ga lekker cruisen door de Nationaal Park Weerribben-Wieden, Weststellingerwerf of Zuidwest-Drenthe.

Op ontspannen voet de omgeving verkennen

De E-chopper is een elektrische scooter met een gave look en brede banden. Vanaf onze locatie zullen jullie in teams vertrekken. Elk team heeft zijn eigen route (*) en zal onderweg vragen moeten beantwoorden, puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren.Dit alles in een omgeving waar bossen, meren, heidevelden en prachtige landschappen elkaar afwisselen.

Onderweg kan het zijn dat je je collega’s tegenkomt. Dat is een leuk moment om ervaringen te delen en om even gezellig bij te kletsen. Je eindigt de toer weer waar je gestart bent en dan kan je de scores gaan vergelijken. Het team met de meeste punten heeft gewonnen!

(*) Het is natuurlijk ook mogelijk om als één groep één route te volgen.

Eigen creativiteit

Wil je voor het bedrijf een gepersonaliseerde interactive game maken? Dat is bij ons ook mogelijk.Wat is er nou leuker dan vragen te verwerken die over het bedrijf of over een bepaald thema gaan? Tegen een kleine meerprijs maken wij een op maat gemaakte interactive game voor jullie bedrijfsuitje en kunnen jullie helemaal los gaan.

Op zoek naar aanvullende activiteiten?

Ons bedrijfsuitje is prima te combineren met een hapje en een drankje of een andere activiteit. Dit kan vooraf, tijdens of naderhand. We hebben met diverse partijen een samenwerkingsverband dus geef je wensen door en wij gaan er een badass teamuitje van maken!

KOM IN CONTACT MET ONS

Leave this field blank