Ben jij een badass voetbalkoning?

Badass op niveau!

We vragen het toch maar even want zeker weten doe je het nooit.. Maar ben jij een voetbalkoning? Als je deze vraag volmondig met JA kan beantwoorden hebben wij een super stoer uitje voor je die zeker gelijkwaardig is aan de panna’s of de steekpasses die jij elk weekend uitdeelt!

ben jij een badass voetbalkoning of koningin

Pannakoning

Je kent ze wel.. de king of de pannakooi. Veelal jonge gastjes waarbij je denkt dat het een makkie wordt maar als je eenmaal in de pannakooi staat je binnen 30 seconden twee goals en een panna voor de kiezen krijgt. Die gastjes zijn de koning van hun speelterrein.

Wij van Badassrentals zijn ook van een ander niveau. Onze stoere scooters zijn van het niveau Barcelona of Real Madrid. We spelen dagelijks in de Champions League en winnen ook nog. 🙂 Wanneer onze scooters voorbij komen kijkt men ons na.. Dat is ons niveau.

Nu kan niet iedereen die pannakoning zijn. Sterker nog. Wij (Frans en André) spelen beiden wekelijks op het voetbalveld en tja wij ontvangen meer panna’s dan dat wij ze uitdelen. En mocht het ons wel lukken moet iedereen het minimaal drie dagen aanhoren.

Om iedereen het gevoel van die voetbalkoning te laten ervaren is het mogelijk om onze badass tweewielers te huren en je het gevoel te geven dat jij de koning van de pannakooi bent.

Met je matties op pad!

Het leukst is om met je matties op de elektrische scooter met brede banden te stappen. Onze scooters lijken het meest op een Harley en hiermee heb je direct al een koninklijk gevoel! Mensen zullen naar je zwaaien, je nastaren en stil blijven staan wanneer jij aan komt scheuren. Dus ondanks dat je skills wellicht nog niet zo zijn als die van Messi of Frenkie kunnen we je het gevoel wel laten ervaren, althans voor eventjes dan. 😉

Maak die badass reservering!