VR-vierkant--scaled

LA CASA DE DINERO

VIRTUAL REALITY ESCAPE EXPERIENCE

Reserveer la casa de dinero

SPEEL NU DE VIRTUAL REALITY (VR) ESCAPE GAME EXPERIENCE LA CASA DE DINERO

virtual reality escape game La Casa De Diner Steenwijk

In het kort

 • 1,5 uur speelplezier

 • Virtual Reality Escape beleving

 • Maximaal 6 personen per groep

 • Gebaseerd op de populaire Netflix serie “La Casa de Papel”

 • Combinatie tussen Escape Room en Virtual Reality

 • Ideaal te combineren met onze E-Choppers of City Escapes

 • Geschikt voor maximaal 10 groepen​

vr speel je natuurlijk bij badassrentals in giethoorn

Stap in de wereld van virtual reality

EL Professor heeft je hulp nodig om de bank te beroven! Aan jullie de taak om deze missie tot een succes te maken. Stel je perfecte team samen en kruip in de huid van de bankovervallers Berlin, Ryo, Helsinki, Denver, Oslo, Tokyo en Nairobi. Maar pas op… zorg ervoor dat je niet gepakt wordt, anders is alles voor niks geweest.

Als team gaan jullie allerlei puzzels en raadsels oplossen. Dit zal je zowel in de virtuele- als fysieke wereld gaan doen. Stukje bij beetje zal je dichter bij de kluis komen met als doel deze te kraken. Lukt het jullie om de kluis te kraken en er met de buit vandoor te gaan?

Je kan La Casa de Dinero spelen tussen de 3 en 6 personen waarbij je om beurten de virtuele wereld zal betreden. Communicatie is alles tijdens deze bloedstollende virtuele reality escape game experience.

We komen bij jullie thuis…..

Binnen een straal van 10 kilometer van Steenwijk komen wij langs met onze VR escape experience. Hiermee verzorgen we een totale belevenis voor en bij jullie thuis.

Hoe tof is dat…

TRAILER LA CASA DE DINERO

Stappenplan

 1. Nodig je vrienden uit
 2. Reserveer de VR escape experience
 3. Haal eten en drinken in huis

Tijdens het boeken is het wenselijk dat je in het notitie veld het adres noteert waar je wilt dat wij langskomen. Geef daarnaast ook een gewenste datum & start tijd op. Dan kunnen wij Ryo of Tokyo inschakelen om de VR escape experience te begeleiden.

Let op: de datum en tijdstip staat bij de boeking nog niet vast dus om zeker van het gewenste start moment kan je vooraf bellen via ons telefoonnummer: +31850047700.

Prijs

Per groep betaal je €109,–

Je kan deze geweldige VR experience boeken via het boekingssysteem.

Reserveer la casa de dinero

Veelgestelde vragen La Casa de Dinero

Per VR Escape Experience kunnen maximaal 6 personen meedoen. We hebben meerdere VR sets die we tegelijk kunnen inzetten. Hiermee is deze beleving ideaal voor een team- of bedrijfsuitje. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met maximaal 6 personen ga je samen de uitdaging aan om de bank te beroven en succesvol te ontsnappen. Dit doe je door goed samen te werken, informatie uit te wisselen en logisch na te denken. één persoon zal hierbij steeds de VR bril op hebben welke je na elkaar op hebt. Het spel is zo ingericht dat dit wordt aangegeven. Het is dan aan jullie of je wisselt of dat de persoon de VR bril ophoud.

Je kan deze geweldige VR escape ervaring spelen op onze speellocatie in Giethoorn. Daarnaast bieden we de optie dat wij naar jou toekomen. Dit is mogelijk wanneer je binnen een straal van 10 kilometer van Steenwijk woonachtig bent.

Eigenlijk is deze VR Escape experience voor iedereen geschikt vanaf 12 jaar. Deze beleving is leuk als bedrijfsuitje, met je vrienden en vriendinnen, voor stelletjes en noem maar op.

Mocht je last hebben van epileptische aanvallen raden we het af om een virtual reality bril te dragen. Doordat je in een virtuele wereld terecht komt kan dit een aanval opwekken. En we willen natuurlijk wel een leuke beleving aanbieden en geen ritje naar het huisarts of ziekenhuis. 😉

Neemt niet weg dat je nog steeds mee kan doen aan deze virtuele reality escape beleving. Er blijven immers nog genoeg puzzels en raadsels over die je samen met je teamgenoten moet oplossen. We zien dan ook geen belemmering wanneer je hier gevoelig voor bent.

Jazeker!!

Naast virtual reality escape belevenissen bieden we de mogelijkheid aan om te cruisen op een e-chopper of fat-bike of één van de interactieve city escape games te spelen.

HIerdoor kunnen we heel eenvoudig arrangementen op maat voor je maken waarbij er voor iedereen iets is wat men leuk vind. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer je fan bent van het oplossen van Escaperooms zal je dit zeker ook heel erg leuk vinden.

Waar je bij een Escaperoom uit een gebouw of kamer moet ontsnappen zal je hierbij moeten ontsnappen uit een virtuele wereld. Dit lukt alleen wanneer je goed samenwerkt en informatie uitwisselt met je teamgenoten. La Casa de Dinero is een virtual reality escape belevenis waarbij je puzzels en raadsels moet oplossen.

Lukt het jullie om de bank te beroven en succesvol te ontsnappen…..

Geen enkel probleem. De VR escape experience is geschikt tot 6 personen. Het virtual reality gedeelte is opgesplitst in 6 hoofdstukken. Als je met zijn 3-en bent betekent dit dat je 2 hoofdstukken per persoon kan spelen. Hoe leuk is dat…..

Wanneer je met meer dan 6 personen bent is het aan te raden om voor meerdere groepen te boeken. Ben je bijvoorbeeld met 8 personen is het aan te raden om voor 2x te boeken en dan 2 groepen van 4 te maken.

Wanneer je niet wilt dat we bij je thuis komen zijn er twee opties.

 1. Als eerste kan je één van je vrienden vragen of we daar de VR escape experience kunnen spelen
 2. Je komt naar onze speellocatie in Giethoorn

vr giethoorn escape experience