interactieve wandeling meppel

Interactieve wandeling door Meppel

BOEK NU

Ontdek Meppel op een leuke en interactieve manier

Wil je Meppel eens op een andere manier ontdekken? Laat je rondleiden door Meppel met deze interactieve rondleiding. Je komt hierbij onder ander te weten welke rol Meppel had in de geschiedenis en welke invloed dit heeft gehad op deze prachtige stad. Daarnaast kom je meer te weten over talrijke gebouwen en plekken die Meppel rijk is. Naast de vragen over Meppel hebben we ook puzzels, breinbrekers, kindervragen, audio en video vragen. Kortom; er is voor ieder wat wils.

Neem de tijd om de stad te verkennen via deze Interactieve wandeling door Meppel.

Op je eigen tempo de stad verkennen

Onze interactieve stadswandeling kan je het hele jaar door boeken. Je bepaalt zelf wanneer je gaat wandelen en of je één of meerdere tussenstops doet. De keuze is aan jullie. De route is ongeveer 5 kilometer en zal ongeveer 2 uur duren.

 

interactieve wandeling in meppel

Boek nu

Hoe te spelen

Je kan dit spel individueel, met een team of met meerdere teams tegen elkaar spelen. Ons advies is om het team niet groter dan 5 personen te maken.Het is mogelijk om tijdens het boeken voor één of meerdere teams te boeken. Per team heb je een code nodig waarmee je de interactieve wandeling kan opstarten in onze GameApp.

Notitie: het spelen van het spel kost je ongeveer 50 MB van je databundel. Mocht je geen of te weinig data meer op je telefoon hebben zitten is het aan te raden om iemand anders te vragen die wel voldoende data op zijn bundel heeft zitten.

meppel interactieve wandeling

Hoe werkt het?

Wanneer je de GameApp hebt geopend op je telefoon en de inlog gegevens hebt ingevoerd zal je een speelveld zien die je doet denken aan Google Maps. Op deze kaart zie je diverse symbolen. Een symbool kan hierbij een puzzelstuk zijn, een icoon, een sport-, een audio- of video symbool. Wanneer je binnen een straal van 10 meter van het symbool komt zal er op de telefoon een vraag, puzzel, muziekfragment, breinbreker, videofragment of raadsel naar voren komen. Aan jou of jullie de taak om deze succesvol te beantwoorden. Wanneer je de opdracht hebt gedaan zal deze verdwijnen van de kaart en kan je door naar het volgende punt.

Hall of Fame

Er zijn in totaal 50 punten waar je bij langs wandelt. Hiermee kan je in totaal 5000 punten mee verdienen. Lukt het jullie om alle vragen, puzzels en breinbrekers succesvol op te lossen en daarmee bovenaan het klassement te komen? Ga de strijd aan tegen anderen en win die geweldige prijs.

Bekijk hier de Hall of Fame

Hoe kan ik spelen?

  1. Boek de interactieve wandeling (het maakt hierbij niet uit op welke datum je de boeking maakt.
  2. Je ontvangt een email met daarin verdere instructies. Denk hierbij aan welke Game App je moet downloaden en de inlog gegevens om het spel te kunnen spelen.
  3. Zorg ervoor dat je telefoon voldoende batterij heeft op de dag dat je het spel gaat spelen.
  4. Loop naar het centrum van Meppel (Grote of Mariakerk)
  5. Open de Game App en vul de inlog gegevens in en start het spel
  6. Vul bij teamnaam: een super toffe en coole naam in
  7. Loop van punt naar punt en beantwoord de vragen, puzzels etc.

Kosten

De kosten voor deze interactieve wandeling bedragen €49,00 per team.

Boek nu

Veelgestelde vragen

Waar in Meppel start het spel?

Het spel speelt zich af in en om het centrum van Meppel. Denk hierbij aan het centrum, het wilheminapark en de haven. Je kan op elke plek op de route instappen.Hieronder zie je een overzicht van de punten waar je langs gaat wandelen.

route wandelen meppel

Eenmaal ingelogd in de GameApp zal je op je telefoon een Google Maps achtige omgeving zien. Op de kaart zie je diverse symbolen of iconen.

route wandelen meppel

 

Wanneer je dichtbij het icoon komt zal er een vraag, raadsel, breinbreker of puzzel naar voren komen die je moet gaan beantwoorden / oplossen.

Wanneer de boeking voltooid is zal je een email ontvangen met daarin de instructies hoe en waar je de GameApp kan downloaden op je smartphone met de bijbehorende inlog gegevens. De inlog gegevens zijn uniek en kan je 1x gebruiken. De inlog gegevens zijn 1 jaar geldig.

Wanneer je de boeking hebt gedaan ontvang je een email met daarin je unieke spelcode en nadere informatie. Deze email zal enkele minuten na de boeking moeten ontvangen in je mailbox.

Mocht dit niet het geval zijn dan zou ik als eerste de ongewenste mail of spam folder bekijken of deze daar in is beland. Is dit niet het geval zou ik nog even wachten en anders kan je contact met ons opnemen en dan lossen we het op.

Dat is zeker mogelijk. Je hoeft hiervoor alleen maar een boeking te doen via het reserveringssysteem. Eenmaal de boeking gemaakt ontvang je op je ingevoerd email adres een email. Print deze mail uit en geef deze aan de ontvanger.

Nee hoor. Je kan de wandeling van 5 kilometer in meerdere keren afleggen totdat je alle 50 punten bij langs bent geweest. Zo kan je eerst beginnen met de wandeling en bijvoorbeeld halverwege stoppen om de dag erop de wandeling af te maken.

Wanneer je de wandeling wilt hervatten open je de gameapp en klik je op ‘continue session’. De gameapp zal dan de route weer laden en je kan weer verder wandelen/spelen.

Wanneer je met een andere telefoon verder wilt gaan dien je de gameapp te downloaden en dan bij ‘sign in’ de unieke spelcode in te vullen die je per mail hebt ontvangen.

 

Jazeker. Er is veel aandacht besteed aan diversiteit van de vragen. Je zal onder andere vragen krijgen over de geschiedenis van Meppel, algemene vragen, sport vragen, puzzels, raadsels en breinbrekers. Hierdoor is het uitermate geschikt voor het gezin.

Wanneer je met meer dan 5 personen bent raden wij aan om je op te delen in meerdere teams. Het hoeft overigens niet maar de kans is dan wel groter dat er mensen in het team zich minder betrokken voelen bij het spel.

Tijdens het reserveren kan je aangeven hoeveel tickets je wilt aanschaffen. Per team heb je in ieder geval 1 ticket nodig.

Wanneer je met meer dan 5 personen bent raden wij aan om je op te delen in meerdere teams.Hierbij kan je wel tegelijk spelen al is het dan wel leuker dat je beiden vanaf een andere locatie start.

5 personen per team raden we aan omdat je anders zal zien dat er mensen in het team zijn die zich minder betrokken voelen bij het spelelement.

Tijdens het reserveren kan je aangeven hoeveel tickets je wilt aanschaffen. Per team heb je in ieder geval 1 ticket nodig.

Wanneer je problemen ondervind met het spel kan je ons bereiken via info @ badassrentals.nl. Zet in de mail de unieke spelcode en teamnaam plus de foutmelding of vraag. Dan gaan wij aan de slag om te kijken of we het kunnen oplossen danwel beantwoorden.

Ja hoor dat is geen enkel probleem.Stuur ons een email via het contact pagina of een email te sturen naar info @ badassrentals.nl.

Lijkt je dit concept leuk maar wil je er een eigen thema aan koppelen dan kan dit uiteraard ook.

Voorbeelden hierbij zijn

– realiseer je unieke bedrijfsuitje

– spelenderwijs nieuw personeel een introductie geven van het bedrijf

Neem contact op en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

 

Wil je deze interactieve wandeling cadeau geven aan je werknemers kunnen we ook een BTW factuur maken. Neem hiervoor contact met ons op voordat je de boeking plaatst.